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Registros recuperados : 92 | |
1. | | CARVALHO, M. H. de; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; GUIMARÃES, C. C.; MARTINS, R. de S.; CLEMENTE, A. da C. S.; PAIVA, L. V. Drying of arabica coffee and its effect on the gene expression and activity of enzymes linked to seed physiological quality. Acta Scientiarum: Agronomy, v. 45, e56908, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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2. | | LIVRAMENTO, K. G. do; FREITAS, N. C.; TRINDADE, L. de O. R.; TEIXEIRA, L. G. da S.; PAIVA, L. V.; BORDALLO, P. do N.; DINIZ, L. E. C. Gene expression analysis associated with tissue-specific promoters in Musa spp. Acta Scientiarum. Agronomy, v. 44, e55893, 2022. 9 p. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Soja; Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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3. | | CASARIN, T.; FREITAS, N. C.; PINTO, R. T.; BREITLER, J. C.; RODRIGUES, L. A. Z.; MARRACCINI, P.; ETIENNE, H.; DINIZ, L. E. C.; ANDRADE, A. C.; PAIVA, L. V. Multiplex CRISPR/Cas9-mediated knockout of the phytoene desaturase gene in Coffea canéfora. Scientific Reports, v. 12, 17270, 2022. 10 p. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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4. | | CASARIN, T.; FREITAS, N. C.; PINTO, R. T.; BREITLER, J-C.; RODRIGUES, L. A. Z.; MARRACCINI, P.; ETIENNE, H.; DINIZ, L. E. C.; ANDRADE, A. C.; PAIVA, L. V. Multiplex CRISPR/Cas9-mediated knockout of the phytoene desaturase gene in Coffea canephora. Scientific Reports, v. 12, 17270, 2022. 10 p. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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6. | | CHAGAS, P. G.; ABREU, C. S.; MOINO JUNIOR, A.; ZANETTI, R.; PAIVA, L. V.; VALICENTE, F. H. Virulência de cepas de Bt sobre operárias de Atta sexdens (Linnaeus, 1758) (Hymenoptera: Formicidae). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 28., 2022, Fortaleza. Anais... Fortaleza: Sociedade Entomológica do Brasil, 2022. p. 368. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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7. | | GARCIA, B. de O.; MOLINARI, H. B. C.; PACHECO, T. F.; KOBAYASHI, A. K.; BARBOSA, G. V. S.; PAIVA, L. V.; GUIDUCCI, R. do C. N. Análise do potencial econômico de variedade de cana geneticamente modificada para produção de açúcar. In: ENCONTRO DE PESQUISA E INOVAÇÃO DA EMBRAPA AGROENERGIA, 6., 2020, Brasília, DF. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2020. p. 136-143. il. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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8. | | MACHADO, D. H. B.; LIVRAMENTO, K. G. do; MAXIMO, W. P. F.; NEGRI, B. F.; PAIVA, L. V.; VALICENTE, F. H. Molecular characterization of Bacillus thuringiensis strains to control Spodoptera eridania (Cramer) (Lepidoptera: Noctuidae) population. Revista Brasileira de Entomologia, v. 64, n. 1, e201947, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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9. | | FREITAS, N. C.; BARRETO, H. G.; TORRES, L. F.; FREIRE, L. L.; RODRIGUES, L. A. Z.; DINIZ, L. E. C.; BEIJO, L. A.; PAIVA, L. V. In silico and in vivo analysis of ABI3 and VAL2 genes during somatic embryogenesis of Coffea arabica: competence acquisition and developmental marker genes. Plant Cell, Tissue and Organ Culture, March, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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11. | | TORRES, L. F.; DECHAMP, E.; ALVES, G. S. C.; DINIZ, L. E. C.; PAIVA, L. V; BREITLER, J-C.; ANDRADE, A. C.; MARRACINI, P.; ETIENNE, HERVE. Influence of abiotic stresses in phenotypic expression of transgenic plants of Coffea Arabica under action CcDREB1D promoter. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFE SCIENCE, 26., 2016, China. The programm & abstrcets... China: Asic, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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12. | | CAMPOS, N. A.; ALVES, J. D.; SOUZA, K. R. D. de; PORTO, B. N.; MAGALHAES, M. M.; SILVA, G. J. da; PAIVA, L. V. Evolution of aerenchyma formation in a maize breeding program. Plant Omics Journal, v. 9, n. 1, p. 19-25, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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14. | | ALVES, G. S. C.; DECHAMP, E.; FREIRE, L. P.; POT, D.; THIS, D.; PAIVA, L. V.; ANDRADE, A. C.; MARRACCINI, P.; ETIENNE, H. Characterization of CcDREB1D promoter region from contrasting genotypes of Coffea canephora by homologous transformation in Coffea Arabica. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 25., 2014, Armenia, Colombia. [Proceedings...]. [Armenia]: ASIC, 2015. p. 42-47. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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15. | | TORRES, L. F.; DINIZ, L. E. C.; LIVRAMENTO, K. G. do; FREIRE, L. L.; PAIVA, L. V. Gene expression and morphological characterization of cell suspensions of Coffea arabica L. cv. Catigua´ MG2 in different cultivation stages. Acta Physiologiae Plantarum, v. 37, n. 175, p. 2-7, August, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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16. | | COSTA, M. L. M.; LANA, U. G. P.; BARROS, E. C.; PAIVA, L. V.; VALICENTE, F. H. Molecular characterization of bacillus thuringiensis cyt genes efficient against fall armyworm, Spodoptera frugiperda. Journal of Agricultural Science, Cambridge, v. 6, n. 7, p. 1-10, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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17. | | SÁGIO, S. A.; LIMA, A. A.; BARRETO, H. G.; CARVALHO, C. H. S. de; PAIVA, L. V.; CHALFUN-JUNIOR, A. Physiological and molecular analyses of early and late Coffea arabica cultivars at different stages of fruit ripening. Acta Physiologiae Plantarum, v. 35, n. 11, p. 3091-3098, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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18. | | CHALFUN JUNIOR, A.; CHAVES, S. S.; SILVA, G. F. F. e; VALENTIM, F. L.; FERRARA BARBOSA, B. C.; PAIVA, L. V.; ANDRADE, A. C. Analysis of the expression pattern OF miRNAs, by Stem-Loop RT-PCR, in coffee species with different ploidy levels. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 2012, San José. Proceedings... [S.l]: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2012. p. 64. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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19. | | RODRIGUES, L. A. Z.; ALVES, A. A. C.; PAIVA, L. V.; V, D. Criopreservação de genótipos de mandioca. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 2., 2012, Belém, PA. Anais... Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 92 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
25/11/2002 |
Data da última atualização: |
25/11/2002 |
Autoria: |
FIGUEIREDO, V. O.; GASPAR, A.; BORGES, S. V.; DELLA MODESTA, R. C. |
Título: |
Efeito da substituicao parcial e total da gordura animal sobre as propriedades fisicas e aceitacao de salsicha tipo viena. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000. v.3 , p.11.26, 2000. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Salsicha tipo Viena. |
Thesagro: |
Alimento Preparado. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00652naa a2200169 a 4500 001 1413956 005 2002-11-25 008 2000 bl --- 0-- u #d 100 1 $aFIGUEIREDO, V. O. 245 $aEfeito da substituicao parcial e total da gordura animal sobre as propriedades fisicas e aceitacao de salsicha tipo viena. 260 $c2000 650 $aAlimento Preparado 653 $aSalsicha tipo Viena 700 1 $aGASPAR, A. 700 1 $aBORGES, S. V. 700 1 $aDELLA MODESTA, R. C. 773 $tIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000.$gv.3 , p.11.26, 2000.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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